header


Floatingtanken

Vi har valt Restingwells Floatingtank Spirit: en av marknadens största. Den har en unik ingång som gör att man kan gå in i tanken, alltså inget krypande i och ur. Väldigt bra om man är svag eller har smärta i leder eller muskler. Man öppnar en dörr på långsidan och skjuter ifrån en taklucka.

Tanken är stor: 2.60 meter lång och 1.65 meter bred. Det sägs att storleken inte har betydelse, men i det här fallet har den verkligen det! Den är så stor att personer med klaustrofobi kan använda den utan problem. Tankarna har ett nyutvecklat och mycket avancerat reningssystem. Dessutom är de utrustade med ett kraftigt fläktsystem som gör luften behaglig under floatingen.

Saltet i tanken är epsomsalt (magnesiumsulfat). Det har använts under lång tid för sina hälsobringande effekter. Det gör bland annat att musklerna slappnar av och det minskar inflammationer i leder och muskelvävnad. Saltet och mineralerna i det hudvarma vattnet är mycket bra för huden, som blir både mjuk och len efter floatingpasset.

 

 

Presentkort

2020-07-02

Presentkort frn Forum Vnersborg
» Ls mer

CORONA

2020-04-14

Salongen r ppen!
» Ls mer

Quality Hotel
Nabbensbergsvägen 2, 462 40  VÄNERSBORG
Drift & Produktion
Wikinggruppen
Tel.nr. 0521-14650